Prantsuse kõrgmäestikus Gap’i linna lähistel 1000m kõrgusel merepinnast asuvas väikefarmis valmistatud KÄSITÖÖ SALAAMIVORSTID, mis on 100% täissealihast ja naturaalsed. Vorstides kasutatud liha pärineb Hautes-Alpes’i südames kasvatatud loomadelt ning sigade teraviljal põhinev naturaalne toitumine tagab esmaklassilise tooraine ja vorstitoodete maitsekvaliteedi.
Terriinid
Pärnu Gurmee valikus olevad terriinid tulevad samuti Prantsuse kõrgmäestikus asuvast Hautes-Alpes ning on valmistatud 100% täissealihast. Terriin on prantsuspärane pâté, mis otsetõlkes tähendab küll pasteeti, kuid on meie tavapärase pasteediga võrreldes tahkem. Pärnu Gurmeest leiad erinevate maitsetega terriinid: naturaalse maitsega, tšilliga, küüslauguga, serrano singiga.