Retseptid

Rakletijuust & Liha 

Lihtsalt haki erinevad köögi- või juurviljad, viiluta liha (pildil on kasutatud antrekooti), lisa pipar ja sool, soovi korral võid kartulitele lisada kartulimaitseainet. Ning voilaa! Kergemaid komponente saad küpsetada rakletimasinal, kartulid keeda eelnevalt ära. Lõpetuseks niristada kõikide komponentide peale rakletijuustu.
Soovitame kõrvale mõnusat pehmet punast veini!

Fondüüsegu

Gurmeeriiulilt leiad keraamilise fondüüpoti ja Šveitsi nelja juustu fondüüsegu.
 
Fondüüsegu peab 15min toatemperatuuril eelsoojenema ja võib alles siis fondüüpotti panna.
Seejärel soovitame lisada erinevaid maitseaineid: küüslauk, paprika, sool, pipar, tšillihelbed.
Fondüü kõrvale sobivad ideaalselt täidetud toor-kitsejuustu oliivid, ahjuliha, ahjus röstitud kartulid, šampinjonid ja rooskapsas, pärlsibul, mahedad pepperonid.